23-ти лунен ден: днес енергията е много мощна, време за коренни промени е

23-ти лунен ден: днес енергията е много мощна, време за коренни промени е
Снимка: netinfo

Красавицата Венера и Луната са в хармонично взаимодействие във времето между 10 и 13 ч. Двете женски планети предразполагат към спокойно влизане в работния ритъм на трудовия ден.

Главният акцент на вашите действия пада върху преобразуванието, сътрудничеството и красотата. Периодът е хармоничен, но изисква инициатива. Луната прави тригон с Юпитер ( между 15 и 18 ч).

Този аспект носи късмет и благополучие, възможност за добри перспективи. Благоприятно време за подобряване жизнените условия. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занимание ще ви донесе удовлетворение. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се извършват очистителни процедури, почистване и изхвърляне на всичко излишно.

Да не се пие алкохол в големи количества. Благоприятно време за творческите личности, артисти, музиканти, художници. Луната в знак Близнаци - покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте си чувството за хумор. Между снахите и свекървите ще цари здраво равнодушие. Моля, не предприемайте нищо една към друга!

В този ден у зетьовете не се наблюдава особено почитание към тъщите им. Те не са злобни, но са твърде придирчиви към тях. Каквото и да кажат, ще се чувства лека пренебрежителност и няма да прозвучи като уважение към по-старите дами. Съпругите ще бъдат днес подобни на своите майки във всичките им достойнства и недостатъци.

Снимка: netinfo

Това ще предизвика негативна реакция у съпрузите. Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения. 23 лунен ден обхваща плътно целия ден – Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразувания и промени.

Енергията на този ден е тежка и тъмна, и едновременно много мощна. Време, в което се проявяват агресивните инстинкти. Препоръчва се енергията да се отправя към мирни цели. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри.

Снимка: netinfo

Пазете се от низки помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.

Създава се впечатление, че хората сами провокират и търсят скандали, спорове, разправии. Тъй като на голяма част от хората, енергийната структура не е приведена в хармония, възниква ефект на претоварване и трудно ще могат да се справят с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Активността трябва да засяга вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите спокойствие. Добрите планетни аспекти намаляват донякъде негативната енергия на лунния ден. Сега сексът е противопоказен, тъй като подкопава здравето. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго.

Снимка: netinfo

Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти