2-ри лунен ден: изпросете си от съдбата милост и късмет

2-ри лунен ден: изпросете си от съдбата милост и късмет
Снимка: netinfo

Луната е в знак Дева.

Добро време за решаване на всекидневни проблеми. Човек през този период е стеснителен и отдръпнат в поведението си. Заедно с това е доста критичен. Възниква желание да се меси в работите на другите без да го молят. Може да се появят търкания с околните.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. 2 лунен ден, който започва от 07:12 ч и продължава до 08:20 ч на следващия ден.

Подхожда за активна дейност и за изпълнение и начало на реализацията на вашите замисли. Никой не бива да се поддава на гнева. Нужно е да се сдържат емоциите и да се избягват конфликтите и споровете. Във втори лунен ден е убит Джон Ленън. Денят е подходящ да си изпросите от съдбата милост и късмет.

Всичко, което се прояви в живота ви през този лунен ден е необходимо да се приеме с благодарност, защото сега съдбата ви изпраща това, което ще ви е от полза в близко бъдеще, дори в момента да не ви изглежда така. Денят наклонява везните към прояви на алчност, затова всячески трябва да развиваме и култивираме щедростта в себе си и да не съжаляваме за нищо, от което се освобождаваме. Проявите на щедрост и доброта са напълно уместни в днешния ден.

Направете на някого подарък, като можете да започнете първо от себе си. Посланието „Направи добро, предай нататък” е полезна препоръка за втори лунен ден! Може да се издължите с пари, да раздадете ненужни за вас вещи, дрехи, играчки на децата на по-бедните и нуждаещи се. Съдбата ще ви се възнагради.

Снимка: netinfo

Особено внимание да се отдели на тялото и на храненето. Тялото сега набира сили за целия лунен месец, затова се вслушайте в него. Може да подберете храна или диета за себе си за предстоящото време изхождайки от хранителните предпочитания през този лунен ден. Ако нещо ви привлича, това е вашата храна. Ако нещо ви отвращава, това не е вашата храна, не е полезна за вас и трябва да се избягва.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време за внасяне на нещо ново, да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

Снимка: netinfo

Бизнес – Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията.

Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.

Подстрижка – подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти