Храни, които се борят с мазнините

Храни, които се борят с мазнините
Снимка: netinfo

Има няколко типа храни, които ви помагат да свалите килограми, като в същото време ви държат нахранени и без чувство за глад.

Ето няколко от тези продукти, които са идеален вариант, ако хем искате да не се лишавате напълно от храната, хем да отслабнете.

Яйца
Те са идеални за закуска сутрин, защото ограничават апетита. Кокошите яйца са богати на протеин, а едно яйце съдържа средно 78 калории. Ако решите да ги консумирате пържени обаче, трябва да избегнете слагането на мазнина. За да се получат пак вкусни и да не залепват, използвайте тефлонов тиган.

Черен шоколад
Приятна изненада, нали? Истинският черен шоколад забавя храносмилането, което означа, че няма да огладнеете бързо. Все пак не прекалявайте и с консумацията на шоколад, а се ограничете до едно-две блокчета.

Кедрови ядки
Корейски учени са установили, че мастните киселини в кедровите ядки засилват производството на хормона на ситостта. Същите киселини предпазват от трупането на мазнини в областта на корема.

Обезмаслено мляко
Млякото не е само за малките деца, то носи редица ползи и за възрастните. Млечните протеини ще ви оставят заситени и заредени с енергия.

Портокали
Портокалите са едни от най-засищащите и полезни тропически плодове, понеже са богати на фибри. Според австралийски учени именно фибрите в портокала спомагат за борбата с наднорменото тегло.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти