Големите грешки в диетите

Големите грешки в диетите
Снимка: netinfo

За диетите се е говорило и писало много и ще продължава да е така. Въпреки това обаче много жени все още правят едни и същи грешки и си съсипват организма!

Ако искате да отслабнете, се обърнете към специалист диетолог, най-добре препоръчан ви от приятел, който вече се е ползвал от услугите на специалиста и те са дали добър резултат.

Щом ще тръгвате да си съставяте диета сами, или да изпробвате нещо написано в списание или в сайт, бъдете внимателни. Има няколко строги правила, които не бива да нарушавате, ако искате да отслабнете здравословно.

Не изтощавайте организма си
Една голяма салата на обяд изобщо не ви е достатъчна като храна за целия ден! Само ще изтормозите организма си и да, промeни в тялото ви ще има, но те няма да са положителни. Гладът е враг, който няма да ви доведе до нищо хубаво. По-добре се хранете четири-пет пъти на ден по малко и здравословно, отколкото да гладувате или да карате до вечеря на една ябълка, вафла и кафе.

Не се ограничавайте с хранителните продукти
Диети, които включват яденето на три-четири вида хранителни продукти са абсолютно вредни! Кисело мляко със сухари или овес по три пъти на ден, а през другото време чай без захар и ябълки, само ще изостри апетита ви. Дори и да отслабнете по този начин, ефектът ще е краткотраен и после ще си върнете всички килограми, че и няколко в плюс. Ключът към здравето е в разнообразното и здравословно хранене, но не си мислете, че под разнообразие се има предвид да смениш бургерите с дюнери, или преяждане вечер с няколко различни вида блюда.

Хапчета за отслабване
Изобщо не е нужно да товарите организма си излишно със съмнителни медикаменти. Някои хора наистина са по-склонни да вярват, че приемането на лъскави капсулки три пъти на ден им помага по чудодеен начин да решат проблема с теглото си, и то без да спазват диета, но замислете се, ако това беше наистина така, нямаше ли всички да са слаби и стегнати като моделите в рекламата на хапчетата? Лесният начин почти винаги се оказва по-лошият.

Преди всичко запомнете, че всяка една диета трябва да е обвързана със спорт или поне с повече ходене пеша. И преди всичко се замислете за грешките, които може би допускате в хранителния си режим и дали си заслужава да сте слаби за сметка на здравето си?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти