Печен картоф с плънка

Да запълним сетивата си с това кулинарно изкушение

Печен картоф с плънка
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Продукти:5 големи картофа
150 г кашкавал
50 г сирене
40 г масло
60 мл прясно мляко
100 г шунка
300 г салата "Снежанка"
1 домат
2-3 супени лъжици лютеница
сол на вкус

Приготвяне:
Измийте добре картофите и ги сварете в подсолена вода. След това сложете алуминиево фолио на котлона и ги запечете, за да се получи ефектът на "жарта". Разрежете ги наполовина и издълбайте вътрешността им. Тази част, която остане, пък смесете с млякото, маслото, сиренето и кашкавала.

Намажете основата на издълбаните картофи с лютеница, добавете ред шунка (нарязана на парченца), ред пюре, шунка и пак пюре. За финал покрийте със салата "Снежанка" и резен домат. Хубаво е ястието да се поднесе топло, а салатата отгоре - студена, за да се получи добър контраст.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти