Семпло бяло: цветът на дома за 2016-а

Семпло бяло: цветът на дома за 2016-а
Снимка: netinfo

Американска марка бои, цветове и покрития дава своята прогноза за това каква ще е тенденцията в цветовете на дома през 2016 година, а именно - семплото бяло. Нюансът носи името „Simply White OC-117“.

„Белият цвят е трансцендентен, динамичен и поляризиращ, той или се приема за даденост, или обсебва“, казва Елън О’Нийл, творчески директор на бранда.

„Бялото не е просто тенденция в дизайна, то е съществена част от дизайна. Популярността на бялото, необходимостта от бялото и мистиката на бялото са определящи в индустрията. Пет от топ листата на десетте от най-продавани цветове на компанията се заемат от вариации на бялото. Беше неизбежно, в крайна сметка, да не определим бялото за Цвят на годината“.

Дизайнерското студио прави своите прогнози за цветовите тенденции на годината вследствие на едногодишно проучване, посещавайки важни събития и изложби на индустрията по целия свят, и разговори с имена в архитектурата, модата, текстила, обзавеждането и изкуствата.

Бялото излиза извън стила и се вижда както в традиционните, така и в преходните и модерни интериори. Цветът също олицетворява атрактивния външен вид на дома, от колониалния до съвременния стил и на практика всички стилове между тях.

Дизайнерите на лейбъла се спират на Simply White OC-117 след внимателен преглед на повече от 250 бели селекции на компанията. Според тях този цвят е най-неутрален, уравновесен и постоянен сред разнообразието от светли цветове, използвани днес в дизайнерските среди.

Още за обзавеждането: 

С цветя в банята

Домът на есента

Превърнете къщата си в кукленски дом

Слънчев дом в жълто

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти