Как да преобразим балкона

Преди и след
Снимка: IKEA

Изненадваща кампания на ИКЕА представя нетрадиционен начин за изкарване на свободното време с идеята “Балкон турист”, която предлага ново и различно изживяване за всички желаещи да видят града от друг ъгъл, като посетят предпочитан от тях софийски балкон с предварителна резервация на сайта balkonturist.com.

Иновативната идея “Балкон турист” дава възможност на всички желаещи да сменят гледната точка и да станат „балкон туристи“ чрез възможността да се насладят на гледката и приятния дизайн на седем различни софийски балкона, преобразени от шведската компания специално за случая.

„Балкон турист“ не е препратка към миналото, а иновативен подход в откриването на нови и интересни места в града и алтернатива на всички стандартни опции за прекарване на свободното време.

Онлайн платформата дава възможност за ново градско пътешествие с резервация на напълно безплатно място за среща, парти или барбекю с приятели – частен балкон, превърнат в малък градски оазис.

Седемте локации от кампанията са подбрани внимателно, за да покажат, че независимо от размера и разположението на балкона, ИКЕА може да преобрази всяка градска тераса. Седемте балкона, отворени за “балкон туристи” до края на месеца са решени в различни теми: „Романтика на 6-ия етаж“ в кв. Хуподрума, балкон „Пикник“ в Павлово, балкон „Градина“ на бул. Симеоновско шосе, балкон „Chill out” на ул. „6-ти Септември“, балкон „BBQ” в кв. „Манастирски ливади“, балкон „Случайна среща“ на ул. „Солунска“ и балкон „Tet-a-tet” в кв.“Стрелбище“.

В продължение на един месец до 10-ти юли всеки може да бъде #balkonturist и да види и усети града по нов и различен начин, като резервира някой от тематичните балкони напълно безплатно и почерпи вдъхновение от приятна гледка, дизайн и обстановка.

Така новата колекция на ИКЕА от градински мебели и аксесоари е представена там, където и е мястото – на случайно избрани балкони от различни жилища в София.

Резервавацията на избрания балкон става след лесна регистрация на интернет страницата на кампанията „Балкон турист“, където има снимки, подробна информация и възможни часове за резервация на всеки от блаконите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти