Нов сериал със страховит сюжет тръгва по ''Фокс Лайф''

Джесика Ланг без усилие приковава зрителя към екрана
Снимка: Fox Life
Топъл като хляб и директно от Холивуд пристига най-новият сериал в програмната схема на телевизионния канал ''Фокс Лайф'' (Fox Life), който съвсем на място идва и с името си
''Зловеща семейна история'' (Аmerican Horror Story). Ако сте почитатели на непрекъснатите обрати и напрегнатите сцени, то на 7 ноември точно в 22:50 часа, се наместете удобно пред малкия екран, за да проследите пилотния епизод от първия сезон на поредицата. Накратко сюжетът разказва историята на порядъчното (но само на пръв поглед) семейство Хармън, което се нанася в огромна къща, криеща редица зловещи тайни зад стените си.

Сценарият е наситен и абсолютно непредсказуем, но няма как да е другояче, имайки предвид, че зад неговото написване стоят създателите на още един не по-малко провокативен сериал като ''Кръцни/срежи'' (Nip/Tuck). Става въпрос за творческия тандем Райън Мърфи и Брад Фалчък, които също така са изпълнителни продуценти и сценаристи на поредицата ''Клуб Веселие'' (Glee).

Но да се върнем на най-новия им проект ''Американска зловеща история'', чиято премиера в САЩ бе само преди месец. Безспорно обаче ценителите на брилянтната актьорска игра ще останат доволни да видят двукратната носителка на ''Оскар'' Джесика Ланг, превъплъщаваща се в мистериозната и безупречно изглеждаща Констанс, която всъщност е съседка на новодомците Хармън. За новата си роля Ланг споделя:

''Никога не бях мислилa за телевизия. Когато Райън Мърфи ме потърси, за да обсъдим идеята ми за участие, беше изключително съблазнителен. Той ми обеща повече, отколкото всеки друг мъж, който някога съм срещала. До този момент снимките са страхотно изживяване. Езикът на диалозите е прекрасен, емоциите са огромни и с всеки следващ епизод влизаме все по-дълбоко в това царство на драма и трагедия. Наистина е вълнуващо.''

В останалите персонажи най-ярко се откроява името на Дилън Макдърмът, който е носител на ''Златен глобус'' за сериала от 1999-та The Practice, както и Франсис Конрой позната на българския зрител от поредицата ''Два метра под земята ООД'' (Six Feet Under).

Така че, ако по-нестандартните и загадъчни разкази са по вашата част, то всеки понеделник от 22:50 часа включете тв приемника на честотите на ''Фокс Лайф'', за да проследите поредния епизод на ''Американска зловеща история''.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти