Нещата, от които всяко момиче под 30 има нужда в апартамента си

Нещата, от които всяко момиче под 30 има нужда в апартамента си
Снимка: Thinkstock

Казват, че домът и най-вече обзавеждането му са отражение на характера на собственика му. И ако на 20 години едно момиче е в постоянен процес на промяна и това е преход между безгрижните ученически години и зрелостта, то с приближаването на 30-те идва период на сравнително спокойствие.

И ако живеете в шикозен, добре обзаведен апартамент, по-вероятно е да бъдете успешни и щастливи и в други аспекти на живота си. Разбира се, не е нужно да притежавате много вещи, но ще ви представим няколко знакови атрибута, които Edna млада дама е добре да притежава, преди да духне 30 свещички на тортата си:

Комплект от чаши за вино е една наистина добра инвестиция за вашия дом. Крайно време е да замените пластмасовите чаши, в които доскоро сте наливали пенливата течност с истински чаши от стъкло или кристал.

Красив килим, който създава уют в дома ви, е добра придобивка, в която се оглежда вашият вкус и чувство за приятна обстановка.

Специалният кът вкъщи, обособен като работно място, е много полезен особено за момичета, на които често им се налага да работят от дома си.

Да притежаваш свое истинско произведение на изкуството е вдъхновение и повод за гордост, особено ако сами сте спечелили парите за закупуването му. Без значение е дали това е картина, скъпо бижу или ценна книга, важното е да го харесвате и цените.

Всяка успешна дама знае колко важен е добрият сън. Ето защо удобният матрак е повече от необходим за дома ви.

Обичате животни или растения? Вземете си нещо „живо”, за което да се грижите всеотдайно и да се радвате на порастването му.

| Прочетете още: Да обзаведем малък апартамент |

Снимките на вашите любими хора навярно са изпълнили паметта на телефона ви, но ще е добре да отпечатате и оформите няколко избрани кадъра, с които да украсите стената или рафтовете на библиотеката ви.

Комплект за шиене е уместна вещ, когато ви се налага да направите леки ремонти върху някоя дрехи. Все пак майка ви не е постоянно до вас, за да зашие поредното копче, което се е скъсало от иначе красивата ризка.

Прочетете още: 7 мотивиращи цитата за успешен старт на седмицата |

Кафе машината у дома би могла да спести доста от всекидневните ви разходи за тонизиращата напитка. А когато се научете да правите хубаво кафе, определено ще имате повече приятели, които да ви гостуват.

Важно е във вашата кухня да разполагате с остър нож от качествен материал, както и дървена табла, върху която да подреждате различни сини сирена, гарнирани с ароматни зърна грозде. Вашите гости ще бъдат възхитени.

Прочетете още: Седем фъншуй трика за хармоничен дом |

Кухненският робот е в услуга на всяка добра домакиня и независимо дали всекидневно готвите за семейството си или рядко се задържате около печката, този уред ще ви помага и ще ви спестява време. Ако обичате да правите кулинарни изненади, снабдете се с миксер със стойка. Така, докато белтъците се разбиват на пяна, вие вече ще режете плодовете за украса на любимия сладкиш.

Нима има дама, която не обича да получава цветя? Но къде да ги поставите след първоначалния момент на еуфория? Разбира се, в красива ваза. Изящният съд за букети трябва да бъде в съзвучие с интериора и да създава уют и красота в дома ви. Забравете за бурканите, в които сте потапяли красивите червени рози от първото ви гадже. Та вие сте дама, която наближава 30-те!

Прочетете още: Моят дом е крепост |

А какъв е вашият любим предмет или аксесоар, с когото не бихте се разделили за нищо на света?

Още по темата:

Съвети за успешно професионално развитие

Дали мъжете трябва да приемат жената такава, каквато е?

На какво наблягат жените по света, за да изглеждат добре

Съвети за почистване на дома, които майка ви никога няма да ви каже

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти