„Под прикритие“ се завръща

Кадри от новия сезон на "Под прикритие"
Снимка: Под прикритие

Най-успешният български сериал – „Под прикритие“, се завръща в ефира на Българската национална телевизия. Снимките на петия, последен сезон на поредицата, започнаха на Свети Влас с много екшън и нови герои.

Зрителите могат да очакват любимата си криминална драма в ефир в края на ноември

След края на четвърти сезон, който завърши с драматични обрати – разкриването на Мартин и разстрела на Джаро, интересът към „Под прикритие“ е провокиран и от очакването как ще продължи историята. Не само за зрителите в България, но и за стотици милиони по света, защото сериалът вече е продаден в 149 държави в Европа, Централна, Северна и Латинска Америка и Азия.

От средата на септември българската поредица завладя публиката и в Меката на криминалните сюжети за мафията – Италия.

„Петият сезон на „Под прикритие“ трябва да върне на зрителите интереса и любовта към сериала. И трябва да го направи с нещо, което до този момент не са виждали в предишните четири сезона. Те ще станат свидетели на изключителен сценарен ход, който е възможен само тогава, когато историята свършва. Това, което се опитахме да направим с четвърти сезон, е да проверим дали можем да презаредим един проект, планиран за три сезона.

Продължихме най-вече заради зрителския интерес и световната дистрибуция. Много важно е един продукт да свърши тогава, когато все още е много добър. Зрителите трябва да се разделят със своите герои докато все още са влюбени в тях“, разкри от снимачната площадка програмният директор на БНТ 1 Севда Шишманова.

Освен любимите персонажи в култовата кримка - Иво, Куката, Попов, Мартин, Ерол, Големия Близнак, Ния, в екшъна тази година се включват и нови герои. В пети сезон ще видим както познати български звезди от телевизията и театъра, така и международен каст. Трима са вече известните нови актьори, които влизат в сериала - Димитър Баненкин, познат от поредицата на БНТ „Недадените“, и звездите на Народния театър Христо Петров и Дарин Ангелов.

В момента се провежда кастинг и за нова основна женска роля, която ще е един от най-интересните персонажи на сезона. Снимките в морския курорт предизвикаха истинска еуфория и повече от 500 души се явиха на кастингите за статисти, които се проведоха в края на миналата седмица.

Захари Бахаров, който влиза „в кожата“ на суровия мафиот Иво Андонов, разкри, че ще има сериозни промени в неговия персонаж. „Иво се е устремил към много висока цел, която дори и аз не зная дали е постижима за него. Предстои да видим докъде ще стигне и на какво е способен, преследвайки целите си“, загатна той.

„Всички трябва да признаят, че „Под прикритие“ е феномен“, защото не спестява нищо от живота ни такъв, какъвто е“, коментира Мариан Вълев – Куката.

С гордост ви припомняме, че във втори сезон –  един от най-гледаните сезони на сериала, сайтът Edna.bg също присъства! Съпругата на инспектор Попов Маргарита, с интерес чете сайта heart

Очаквайте още изненади от Edna.bg!

Продуцент на сериала е БНТ, а консултант на сериала е криминалният анализатор Слави Ангелов.

Припомнете си и последният епизод от сезон 4:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти