Мис Европа надделява в битката с рака

Арзум Онан
Снимка: Личен архив

Тежка битка с рака преживява някогашната носителка на титлата Мис Европа и Мис Турция – Арзум Онан.

Освен с двете отличия за красота, които заслужено печели в началото на 90-те години, Онан добива изключителна популярност и с актьорската си професия.

Талантът ѝ пред камера изгрява в поредицата "Цвете от изтока", която поставя началото на бума на турските сериали през последните години.

Там красивата туркиня играе главната героиня Сахра, принудена да се бори за живота си, любовта си и цялостта на семейството си.

Точно в този момент обаче успешната ѝ кариера е прекъсната за дълго от тежкото заболяване. В продължение на пет години Арзум се бори първо с рак на лимфите, а след това и с рак на щитовидната жлеза.

В битката ѝ с тежката болест неотлъчно до нея са съпругът ѝ Мехмет – известен турски актьор и режисьор, който именно я насочва към актьорството, и синът им Джан.

Това е и периодът, в който Арзум се връща към любимата си скулптура.

През ноември миналата година актрисата, която е завършила художествено училище, представи първата си самостоятелна изложба "Девет".

Въпреки щастливата развръзка обаче и преборването ѝ с рака, Арзум все по-рядко се появява на малкия екран.

Наскоро тя дори отхвърли предложение на известна продуцентска къща да се снима в сериал срещу 35 хиляди турски лири на епизод.

Като причина за това свое решение актрисата посочи сина си и желанието да прекарва повече време с него.

Въпреки това, тя все пак даде надежда на своите почитатели, разкривайки, че някой ден би се изкушила да участва само в хубав проект за игрален филм.

Докато това се случи обаче, почитателите на турските сериали могат да я видят именно в сериала, открил я за камерата – "Цвете от изтока", който Нова телевизия излъчва всеки делничен ден от 11.30 ч.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти