Любопитен сериал стартира по "Диема Фемили"

Сериалът "Ифет" стартира на 1 юли от 22,30 часа по "Диема Фемили"
Снимка: Диема Фемили

Доскоро тя беше зла, коварна и хитра жена, в чиято иначе красива глава винаги се крои подъл план. Почитателите ѝ толкова бяха свикнали с нейния образ, че дори се обръщаха към нея с думите "Давай, забъркай още повече нещата". Сега обаче ѝ предстои истинска метаморфоза, защото изведнъж ще стане мила и добра и толкова целомъдрена, че дори ще кръстят сериал на нейно име.

Актрисата е известната Дениз Чакър, а пълната промяна, за която говорим, визира два от най-ярките ѝ екранни образа – злата Ферхунде от сагата "Листопад" и невинната Ифет от едноименния премиерен сериал, който започва от 1 юли по "Диема Фемили" с начален час 22,30. Самото име на поредицата – Ифет (така се казва героинята на Дениз Чакър) означава целомъдрие, с което веднага ни става ясно, че тук моралът ще е на ниво... или поне що се отнася до главната героиня – младата и невинна Ифет.

Тя живее със сестра си и консервативния си баща, който винаги я държи изключително строго. Следвайки закона "противоположностите се привличат", тя се среща тайно с таксиметровия шофьор Джемил (Ибрахим Челиккол), в когото е силно влюбена. Той, разбира се, е лошото момче – с бунтарски дух и буен нрав, много далеч от романтичните ѝ планове за брак и семейство. Оттук нататък сюжетът коварно се усложнява… появява се богат бизнесмен, лицемерни приятелства, предадено доверие и поредица от щастливи и не толкова щастливи обрати.

И докато на екрана романтиката се редува с предателства, в реалния живот сценарият е не по-малко интересен. Дениз Чакър и екранният ѝ партньор в поредицата – Ибрахим Челиккол, преживяват същата бурна любов и извън снимачната площадка. Връзката им продължава три години, в които романтичните пътувания до Париж следват шумни скандали. Така до момента, в който напук на всички слухове за брак, двамата обявяват, че се разделят. Причината – изневяра на любимия Ибрахим.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти