Къванч Татлъту каза "сбогом" на мощните мотори

След броени дни (27 октомври) Къванч Татлъту ще навърши 30 години
Снимка: Diema Family

Къванч Татлъту, наричан още "турският Брад Пит", каза "сбогом" на мощните мотори. Според турските медии причина за това негово решение е зрелищната катастрофа в истанбулския квартал Етилер, където Къванч налетя на моторизиран куриер. За щастие, актьорът се отърва само с леки охлузвания, а куриерът нарани крака си. Въпреки това обаче звездата от „Перла” дал обещание на майка си, че повече няма да се качва на мотор.

След участието си в поредиците "Перла", "Забранена любов" и "Езел", Къванч стана най-скъпоплатеният турски филмов актьор. Освен в сериали, той изпълнява главната роля и в игралния филм "Сънят на пеперудата". Любопитен факт е, че през септември, докато снима реклама в Барселона, Къванч разбира, че филмът ще се състезава за номинация в раздела за най-добър чуждестранен филм на американските филмови награди "Оскар". "Като научих, направо блокирах", разказва Татлъту, който от професионален баскетболист и модел за няколко години стана един от най-добрите турски актьори, чието екранно присъствие гарантира успеха на всеки сериал или филм.

Доказателство за това е и участието му в кампанията на "Диема Фемили" "Фамилията решава", където той е номиниран в категорията "Любим актьор". Къванч се състезава с други двама актьори – Игит Йозшенер ("Мелодията на сърцето", "Край или начало", "Езел") и Бурак Хаккъ ("Мелодията на сърцето"), и вече води с убедителна преднина пред тях. Кой от тримата ще събере най-много зрителски  гласове, ще разберем този петък, 18 октомври, когато приключва седмичното гласуване.

Благодарение на кампанията "Фамилията решава" феновете на турските саги ще избират своите любими актьори и сериали до началото на декември. В специална апликация на "Фейсбук" страницата на канала те могат да подкрепят своите фаворити, като всяка седмица (от понеделник до петък) гласуват за различни категории – от любим актьор и актриса през най-вълнуваща история до най-добра тъща и свекърва.

* Всеки петък номинацията, събрала най-много зрителски гласове, ще бъде обявена за победител във "Фамилията решава", а всички зрители, участвали в кампанията, ще се борят за атрактивни седмични награди.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти