Кого да гледат момичетата на Евро 2012?

Капитанът на Англия Стивън Джерард
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Горещите футболни страсти ще избухнат всеки момент, а запалянковците вече нямат търпение да чуят първия съдийски сигнал на Евро 2012.

За мъжете настъпва времето, когато футболът не може да им бъде забранен и те вече предвкусват удоволствието от събиранията с приятели пред телевизора или на стaдиона.

Освен красива игра обаче, те ще хвърлят по едно око и на нежните половинки на футболистите, които ще красят трибуните в Полша и Украйна.

Какво тогава остава за жените?

Ами, да гледат и те. Все повече представителки на нежния пол се увличат по най-популярната игра, а и да си кажем честно момичета, някои играчи не са за изпускане.

Sportni.bg направи допитване сред жени, които четат нашия сайт и те подредиха своя единайсеторка на красавците на Евро 2012.

1. Икер Касияс

Безспорен фаворит се оказа вратарят на настоящия носител на трофея - Испания. Шампион и красавец, две в едно, той е неустоимо привлекателен.

2. Хесус Навас

На второ място отново имаме испанец, полузащитникът Хесус Навас, чийто нежно син поглед явно пленява дамските сърца дори и да е на снимка.

3. Матс Хюмелс

Обикновено за германците се смята, че са груби и твърде дисциплинирани, за да бъдат определяни като красавци, но се оказва, че това не е така и третата позиция на Хюмелс го доказва.

4. Жерар Пике

Испанците може и да не успеят да защитят титлата си, но със сигурност печелят приза за най-харесван от жените отбор. На 4-та позиция дамите поставят защитника Жерар Пике, който може да се утеши с факта, че е на първо място в сърцето на Шакира.

5.Андрий Шевченко

Ветеранът-капитан на домакина Украйна има богат опит както в мачовете за националния отбор, така и в класации като тази, като той продължава да бъде доста харесван от жените футболист.

6. Патрис Евра

Френският защитник скандализира запалянковците в родината си, след като на Мондиал 2010 вдигна бунт срещу тогавашния селекционер, а наскоро избърса дупето си с фланелка на представителния тим. Но както е известно много жени си падат по лошите момчета.

7. Стивън Джерард

Може би доста несправедливо капитанът на "трите лъва" е поставен чак на седмо място, но все пак родината на футбола може да се похвали с присъствие в класацията на красавците.

8. Кристиано Роналдо

Много изненадващо е осмото място на плейбоя Кристиано Роналдо, който обикновено оглавява подобни класации, но може би това доказва, че българските жени не си падат по метросексуални мъже. Ако Кристиано се натъжи от класирането си, може да потърси утеха в ослепително красивата Ирина Шейх, за която няма по-красив от него.

9. Марио Гомес

Още един германец, макар и с испански корени, намира място сред привлекателните играчи на Евро 2012. Пожелаваме на Марио да стане голмайстор на първенството, това със сигурност ще го изкачи нагоре в класацията на жените.

10. Себастиян Ларсон

Полузащитникът на Швеция  е на предпоследно място според нежния пол, който явно не оценява суровата красота на викингите.

11. Никица Йелавич

Балканите са представени от нападателя на Евертън Никица Йелавич, който заема последното място.

Запалените фенове на футбола могат да се включат и в играта "Къде е топката?" и да се борят да спечелят Tango 12 - официалната топка за Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна.

Автор на статията е Надежда Велкова от Sportni.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти