Ивета Григорова: “Нищо не планирам, всичко ми се случва”

Ивета Григорова: “Нищо не планирам, всичко ми се случва”
Снимка: netinfo

Ивета Григорова е собственик на най-успешната модна агенция у нас – “Ивет фешън”. Родена в град Перник, представител на зодиакалния знак Риби, Ивета съчетава през годините едновременно и зашеметяващата си кариера, и грижите за двете си дъщери, една от които е младата актриса Луиза Григорова.

В най-новия януарски брой на списание “EVA” стилната дама разказва за началото на пътя си преди 20 години, за опасностите, през които е минала, за белезите, останали върху най-близките ѝ хора. Тя открито споделя интересни истории от своето детство, тийнейджърски години, от първия си брак и трудните мигове в утвърждаването на своето име, което днес е нарицателно за качество и опит.

Ексклузивно за Edna.bg, списание “EVA” предостави част от вълнуващата ѝ изповед. Ето я и нея:

"Имах си гадже. Мама и татко отидоха една вечер на гости с преспиване и ни оставиха при баба със сестра ми. А гаджето ми ме покани да ходим на дискотека. Завих в леглото си един плюшен заек и се измъкнах.

Обаче на гостито татко ми бил попитан какво правят дъщерите му и отвърнал, че спят. Ама приятелите му се обзаложили, че поне голямата, тоест аз, на 17 години, не спи. И тръгнали към вкъщи да проверят.

Мен ме няма, замества ме заек - страшен удар за баща ми.

Прибирам се на сутринта и само като видях колата на татко пред блока, лошо ми стана. Вкъщи – траурна сцена.

Нашите ги няма, на масата разпръснати мои детски снимки, сякаш съм покойник вече. Като ме извика да говорим, ми плесна един шамар, след което ме прегърна и ми каза колко много ме обича."

Целият разказ на Ивета Григорова може да намерите в януарския брой на списание “EVA”, който вече е на пазара.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти