Имаме ли право да се намесваме в съдбата?

Първият български сериал на лекарска тематика „Откраднат живот” ще провокира зрителите да проникнат в личните драми на лицата зад белите престилки

Д-р Генадиев, доказан акушер-гинеколог, за когото даряването на живот е лична и професионална мисия, е в центъра на завръзката в „Откраднат живот”. Той самият мечтае за дете и след дълго очакване, съдбата му се усмихва. Но не всичко се случва така, както той очаква. На младият тогава мъж, се налага да вземе трудно решение.

Александър и Калин са родени на една и съща дата, в един и същи час, в една и съща болница и още от първия миг съдбите им се преплитат необратимо. Всеки от тях има свой път, но независимо от личните им качества и решения, един избор, независещ от тях самите, ще диктува живота им.

И двамата по различни причини се посвещават на трудната лекарска професия без да знаят, че ще трябва да се намесват не само в съдбата на пациентите си, но и да лекуват собствените си душевни рани – знание, което не може да бъде придобито в нито един университет по света. За да бъдеш лекар трябва да положиш клетва, но може ли тя да помогне, когато се налага да решаваш собствената си съдба?

Александър е лекар, който първо е бил пациент, прекарал е цялото си детство в болничните стаи и буквално дължи живота си на медицината, затова съвсем естествено ѝ се посвещава изцяло. За него лекарската професия е предопределена. Калин е от докторска фамилия, израснал е с проблемите на пациентите и лекарите и за него изборът на професия също е предначертан. Неговата голяма лична и професионална цел е да докаже, че е достоен за лекарската си фамилия и да израсне като професионалист извън сянката на родителите си.

Тези трима мъже, способни да взимат рисковани решения, да се изправят, след като са паднали, да изпитват различни по сила и посока емоции, са пълнокръвни и сложни образи, които ще изненадат и провокират зрителите да заживеят с техните лични и професионални драми.

“Kато продуценти на сериала, една от основните ни цели беше да намерим най-подходящите актьори, които да влязат в образите на тези многопластови герои. В „Откраднат живот” няма черно-бели персонажи, всеки от героите разкрива различни, често пъти изненадващи страни от личността си в зависимост от обстоятелствата. Това са образи в развитие, което ги прави толкова интересни, но и трудни за изиграване. Много сме щастливи, че успяхме да намерим актьорите, които буквалоно „заживяха” живота на героите си.” – коментира продуцентът на сериала Евтим Милошев.

В ролята на д-р Генадиев ще видим изключителния Стоян Алексиев, познат на зрителите както от ролите в театъра – „Вишнева градина”, „Полет на кукувиче гнездо”, така и от големите му роли в киното – „Пътят към Коста дел Маресме”, „Вчера”, „Време разделно”. Големият български артист за първи път ще си партнира на малкия екран със своя син – Александър.

Младият актьор смело и уверено следва стъпките на баща си и след като завършва престижния Adelphi University в Ню Йорк, се установява в Лондон, където има редица роли в Лондонския театър. Александър дори стига до Холивуд, а за ролята му на оханител на руски олигарх, изигран от самия Кенет Брана, получава множество комплименти и възможността да си партнира с имена като Кийра Найтли и Кевин Костнър.

Димо Алексиев пък ще облече бялата престилка, за да влезе в ролята на Калин. Той е познат на българската публика, освен с ролите си в Народния театър и с участието му в хитовите продукции „Дзифт”, „Лора от сутрин до вечер”, „Живи легенди” и редица български сериали.

Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната facebook страница, както и във Vbox7.com канала на предаването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти