Една жена, която си обича работата

Една жена, която си обича работата
Снимка: VIP Brother

Марта Василева е жената, която стои зад много родни телевизионни звезди, грижейки се за техния външен вид.

Тя е стилистката на водещия Ники Кънчев, още от първите издания BIG Brother. За себе си казва "Обичам работа си, тя e хобито на живота ми".

Нейната историята е твърде любопитна. Започва от Факултета по журналистика, за да стигне до меката на модата и дизайна - Италия. Дълго време работи като интериорен и екстериорен дизайнер, занимава се с текстил и мода.

В Италия получава и допълнителен сертификат. За нея работата в BIG Brother е изкушение и забавление. Обича този формат и срещата с различни персонажи. На въпроса дали би влязла в BIG Brother – с усмивка заявява: "Да, но само при условие, че има повече актьори в Къщата".

За нея тази гилдия е любопитна с душевността, която носи и със специфичното обаяние на хората, представляващи я.

Актьорът, който би искала да срещне в Къщата на VIP Brother, е любимият ѝ Захари Бахаров. Дизайнерката, с която би влязла в Мисия, е великата Вивиан Уестууд.

Когато Марта среща водещия Ники Кънчев, той вече е изграден като стил, не бяга много от линията, която е утвърдил за себе си. А и самият формат изисква в студиото водещият да бъде с определен дрескод.

В последно време обаче Марта е постигнала малка промяна - от няколко лайфа в студиото на VIP Brother, той е вече без вратовръзка. Чаровната водеща Алекс Сърчеджиева от своя страна се доверява изцяло на елегантния избор на Марта.

Фаворитът на стилистката във ВИП Брадър 2013 е олимпийският шампион Тервел Пулев. Тя предполага, че финалът ще бъде шампионски, между него и Станка Златева.

Ако трябва да избере време, Марта би живяла в епохата на Великия Гетсби - времето на Бел Епок, на перлите, елегантността и женствеността. И, ако тогава е имало BIG Brother, тя отново би избрала за водещ Ники Кънчев. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти