Един интересен и забавен конкурс!

Един интересен и забавен конкурс!
Снимка: Schneider Electric

На 1 ноември "Шнайдер Електрик" стартира оригинален и забавен конкурс "вКЛЮЧи въображението" за дизайн на електрически ключове.

Всеки, който иска да развихри фантазията си, може да участва със свой собствен дизайн. Победителят от конкурса ще спечели ключове и контакти от уникалната серия Merten M-Creativ за цялото си жилище.

Серията Merten M-Creativ предлага интересни творчески решения и позволява дизайнът на ключовете и контактите да се променя всеки път, когато пожелаете. Всеки сам може да индивидуализира електрическите ключове в дома си, използвайки любим цвят, любима снимка, картина, тапет.

Конкурсът на "Шнайдер Електрик" се провежда онлайн тук. Качената на страницата снимка на ключ се сваля, след което всеки участник може да направи своя дизайн и да го качи заедно с регистрацията си до края на месец ноември.

(Снимката може и да се отпечата, да се нарисува на ръка и да се сканира, или да се обработи в Paint, Photoshop или с друга програма за обработване на изображения.)

Жури от "Шнайдер Електрик" ще разгледа всички подадени проекти, а излъченият победител ще спечели ключове и контакти за цялото си жилище.

Merten M-Creativ е решението за всички индивидуалисти и ценители, за които стилът на интериора е от особено значение. Серията ключове ще зарадва и малките деца с голямо въображение, които ще могат да изрисуват цветните си фантазии, както и тинейджърите, които ще могат да променят визията на стаята си според собствения си вкус – с любима група или футболен отбор, филмов плакат или снимка с приятели.

В началото на месец октомври контактен излаз от серията Merten на :Шнайдер Електрик" спечели златен медал на Международния технически панаир в Пловдив. Merten M-creativ доказва, че освен с иновативните си технологии, ключовете и контактите на "Шнайдер Електрик" впечатляват и с уникалния си дизайн, който внася индивидуалност във всеки дом.

Повече за това как се променя дизайнът на ключовете Merten M-Creativ може да видите в следното видео:

За Schneider Electric
Като глобален специалист в енергийния мениджмънт с дейности в над 100 държави, "Шнайдер Електрик" предлага интегрирани решения на различни пазарни сегменти, включително лидерски позиции в енергетиката и инфраструктурата, индустрията, производителите на машини, нежилищни сгради,  мрежи и центрове за обработка и съхранение на данни, както и в жилищния сектор. Фокусирани да направят енергията безопасна, надеждна, ефективна, продуктивна и екологична, над 140 000 служители на компанията постигнаха продажби на стойност 24 млрд. евро през 2012 г., чрез активен ангажимент да помагат на хората и организациите да използват оптимално своята енергия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти