Настина ли всеки може да плете?

Настина ли всеки може да плете?
Снимка: netinfo

В началото на месец октомври ИК "Хермес" издадоха интересна книга относно плетивата. Авторът Лесли Станфийлд има много ясно послание към читателите - всеки може да плете. Именно това е и заглавието на книгата.

За автора
Лесли Станфийлд е дизайнерка на свободна практика на модели за плетене на една и две куки. Тя работи за няколко женски списания и е авторка на няколко книги. Лесли Станфийлд живее и работи в град Уитсбъл, Великобритания.

За книгата

Всичко около вас ще разцъфне с тази прекрасна колекция от плетени на една и две куки цветя, плодове, зеленчуци и листа. Тук ще намерите и вдъхновяващи идеи за използването им по множество начини – от декориране на облекло или аксесоар до направата на опаковки за подаръци или украса на маса.

Предложените в книгата модели имат различна степен на сложност и благодарение на подробните инструкции и схеми всеки може да ги изработи, независимо дали е начинаещ, или има опит в плетенето.

Всички модели са представени в раздели и вие може да избирате или съчетавате семпли и разкошни рози, нежни макове и други цветя.

Всеки модел има препратка към техническата част с ясни инструкции за изработка и информация за необходимите материали.

Книгата предоставя основна информация за видовете прежди, игли, символи, съкращения и терминология, както и някои бележки за начина на плетене на основните бримки. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти