Глад за храна и глад за секс

Глад за храна и глад за секс
Снимка: netinfo

Гладът за храна и гладът за секс са две от най-големите човешки нужди, които човек може да изпита. Вземете ги, смесете ги в един роман и ще получите рецепта за „вкусна” литературна творба.

Ако добавите голяма порция шоколадови изкушения, няколко тайни заклинания, доза романтика и щипка еротика, ще получите „Шоколадова магия” – новият роман на Лора Флоран.

След „Крадецът на шоколад“ и „Шоколадово докосване“ това е третата книга, която излиза у нас. Наситена с хумор и преливаща от сексуално напрежение, тя носи удоволствието, като да отхапеш невероятно парченце шоколад.

Лора Флоран ни представя „вещица“, която забърква заклинания в горещ шоколад, и надменен „принц“ на сладкишите в страстна история за любовта и шоколада.

Шоколадът и вещиците

„Къщата на вещиците“, чиято витрина е омагьосана гора от сладкиши, замък от горчив черен шоколад и принц на кон от сладък бял шоколад, е владението на Магали Шодрон и на двете ѝ лели.

Специалитетът на Магали е горещият шоколад – лесен за приготвяне и в същото време божествено вкусен особено когато го е правила тя. Може би тайната на великолепния му вкус се крие в усмивката по лицето й, докато го разбърква. Или пък в... заклинанията за сбъдване на желания, които тайно добавя в омайващата напитка.

Принцът на сладкишите

Филип Лионe е парижкият принц на сладкишите. Неговите макарони (специфични френски сладки) съчетават различни вкусове, които се топят в устата, галят небцето и оставят неповторим вълшебен вкус.

Когато решава да отвори клон на световноизвестните си сладкарници на няколко крачки от „Къщата на вещиците“, сблъсъкът му с Магали е неизбежен...

Дали омагьосващият горещ шоколад ще надвие арогантната самоувереност на Филип?

Или макаронът „Желание“ – кайсия, целуната от шоколадов крем, с парченце шамфъстък, скрито вътре като миниатюрна G-точка, ще укроти огнения нрав на Магали?

Чие небце ще бъде покорено първо? 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти