Световноизвестна певица пристига у нас

Световноизвестна певица пристига у нас
Снимка: netinfo

Нежната представителка на алтернативния рок Тори Еймъс ще изнесе за първи път у нас концерт на 20 юни в Зала 1 на НДК от 19,30 часа, който е част от европейското турне на певицата.

50-годишната американка идва по покана на "EventEase", за да представи своя 14-ти студиен албум "Unrepentant Geraldines".

Неслучайно списание "Rolling Stones" я определя като "един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света".

За над 20-годишната си кариера, Тори Еймъс може да се похвали с 8 номинации за "Грами", над 12 милиона продадени копия от нейните албуми, 13 световни турнета, повече от 1000 концерта и не на последно мястo – собствен музикален лейбъл "Transmission Galactic".

Тори Еймъс започва да свири и композира на пиано едва на 5-годишна възраст. През 1986 г. Еймъс създава групата "Read" заедно с барабаниста Мат Соръм, който по-късно става част от познатите на всички "Guns N' Roses" и "Velvet Revolver". През 1992 г. Тори издава и първия си солов албум "Little Earthquakes", който бележи началото на световния ѝ успех.

В края на 2011 г. изпълнителката е готова и с първия свой албум с класическа музика "Night of Hunters", почит към велики композитори като Бах, Шопен, Дебюси, Шуберт и др.

* Билетите за лайва на Тори Еймъс в София вече се продават на касите на НДК и онлайн тук и тук на цени от 40, 50 и 60 лв., a само 50 броя VIP билета на цена 90 лв. ще бъдат пуснати за най-големите фенове на певицата.

Една от емблематичните песни на Тори Еймъс, озаглавена "Cornflake Girl".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти