Момиче на Бонд - за цял живот

Момиче на Бонд - за цял живот Пусни видео Видео: Форум Филм България

Да си момиче на Бонд е привилегия за цял живот. За последните 50 години, на колкото е поредицата, всички дами до легендарния чаровник са били красиви, бляскави и енигматични жени, които с години бродят в сънищата на много джентълмени.

Тази година към почетната група се присъединяват французойката Беренис Марло и англичанката Наоми Харис в най-новия филм за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол". Двете влизат в ролите на наустоимата Северин и агент Ив, правейки сериозна заявка да се наредят сред най-успешните екранни партньорки на легендарния британски агент.

През пролетта на тази година на филмовия фестивал в Кан Беренис Марло попадна в компанията на още две поколения от момичетата на прочутия плейбой Бонд.

Мартина Бесвик е знойната красавица Зора във втората лента за Бонд от 1963 г. "От Русия с любов". Родената през 1941 г. в Ямайка Мартина участва в още един филм за агент 007 "Thunderball" от 1965 г., когато влиза в ролята на Пола.

Редом с нея на червения килим в Кан изгря и Карол Буке. Родената във Франция през 1957 година Карол е позната на зрителите като Мелина Хавлок от лентата "Само за твоите очи", която излиза на голям екран през 1981 г.

Най-новото попълнение в редиците на момичетата на Бонд, Беренис Марло, също е французойка, модел и актриса, която дебютира в голямото кино именно с ролята на Северин в "007 Координати: Скайфол". Родената през 1979 г. Беренис е позната в родината си основно с участието си популярни тв сериали.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти