Няколко заблуди на жените по адрес на мъжете

Настана объркване
Снимка: netinfo

Много често жените дават съвети помежду си, които по-скоро приличат на митове и легенди, а не на такива, вършещи им работа в реалния живот. Ето защо в няколко американски сайта за запознанства били анкетирани редица мъже, които опровергали едни от най-често срещаните схващания, битуващи сред дамите по отношение на представителите на силния пол.

1. Ако си легна с него на първата среща, той няма да ме уважава. Допитването показва, че за повечето мъже няма никаква връзка между уважението и секса. Всяка ситуация и хората замесени в нея са с различна история, но в случая е ценно да правите това, което искате, а не да се притеснявате какви са общоприетите разбирания.

2. Мъжете обичат да преследват жените. Изследването разкрива, че силният пол не обича да преследва жените, а по-скоро се налага да го прави. Анкетираните с пълна сила коментират, че жените вече са тези, които за по-обиграни в акта на ухажването, защото на мъжете им е писнало да се подлагат на унижения, заговаряйки жени, които редовно ги отхвърлят.

3. Жените и мъжете не могат да бъдат приятели, защото сексът винаги ще стои между тях. Това също е една от най-големите заблуди. Според отговорите на мнозинството от мъжете, участвали в проучването, всички те имат приятелки жени, с които никога не са имали желание да правят секс и отношенията им се запазват в чисто приятелския аспект с години.

4. Мъжете обичат скритата еротика. Всъщност това е така, но единственото по-сексапилно нещо от жена, носеща красиво бельо или такава, излизаща от банята, прикривайки дискретно тялото си с кърпа е само и единствено чистата голота, при която всички дрехи са навсякъде другаде, но не и върху женското тяло. Точка по въпроса.

5. Независимите жени не са притегателна сила за мъжете. При някои хора е така, при други не. Това е тема за дълъг дебат, но в общи линии мъжете под 40-годишна възраст обичат да се социализират точно с такъв тип дами. Анализите от научната анкета докладват, че почти всички представители на силния пол държат те да са самостоятелните и да показват приличен материален статус. По-скоро мъжете, които се страхуват от успелите в някаква степен жени, са тези, които не са уверени и удовлетворени в личния си живот или своята професия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти