Ще постигна това, което искам

Аз съм си господар
Снимка: netinfo

За да съществува една връзка, както трябва, е важно да знаем как да постигнем качествени взаимоотношения с отсрещната страна чрез минимално изнервящи усилия. Когато обаче това не се получава е добре да си създадем тактика, включваща и манипулативни хватки, за да постигнем своето.

В грешка си
Купете някакъв тип дреха за вашата половинка, която на пръв поглед не е нищо особено (бялата тениска е подходящ избор). Ако в началния момент, мъжът до вас не е удовлетворен как му стои новата придобивка, подсилете ефекта и му споделете, че всъщност е прав, за да видите как нещата много бързо могат да се извъртят, наранявайки мъжкото му самочувствие. Ще видите, че той може изведнъж да реши, че всъщност дрехата никак не е толкова безлична и току виж започне да я носи все по-често.

Едно на нула за вас, мили дами, защото малко неща са по-големи от мъжкото его, но ако знаете как да се справите с него, редовно ще се усмихвате на живота.

''Да'' на сълзливите мигове
Бъдете по-драматични и емоционални, когато силно желаете нещата де се получат, защото повечето мъже ''си умират'' за досадни и хленчещи жени. Но видят ли, че нямат друг избор, ще трябва да изпълнят час по-скоро заръчаното им от вас условие.

Ех, че вкусно
Ако сготвите любимото ястие на своя партньор и го поднесете подобаващо в гарнитура от отпускащо питие и свещи, може да скъсите разстоянието до така желаното бижу или чифт симпатични обувки.

Запознай ме с твоя отбор
Няма как да се радвате на повече успехи в отношенията си с човека до вас, ако не сте в мир и разбирателство с неговите родители. Не е лесно, но поне се преструвайте, че всичко между тях и вас се движи в границите на добрия тон. Същото правило важи и за неговите приятели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти