Шоколадов секс

Шоколадов секс
Снимка: Thinkstock

Секс, чувствен и разтапящ като шоколад...

Често сексът и шоколадът се определят като две от най-греховно сладките удоволствия за жените и ако Edna от нас бъде помолена да направи избор между двете, със сигурност ще бъде поставена пред трудна дилема.

И всъщност какъв е смисълът да изпадаме в подобни колебания след като вкусното какаово изкушение и пламенната любовна игра под завивките могат да вървят ръка за ръка?

Група от експерти сексолози разкриват, че шоколадът би могъл да бъде Edna от най-приятни за използване "секс играчки" от двойките, тъй като той определено придава нов вкус на сексуалния живот във връзката.

Ако двама души имат нужда от нещо ново в интимното си пространство, но не са готови на по-смели експерименти в леглото, то шоколадът се явява идеалното разнообразие от стандартния секс, особено ако партньорите са заедно от по-дълго време.

Така, в името на любовта, шоколадът ще освежи секса между двама души - които могат да похапват какаовия десерт от настръхналата от емоции кожа на другия, преди да започнат съществената част от действието.

Американски дамски сайт дава няколко полезни съвета, с които шоколадовият секс ще бъде още по-приятен и най-вече незамърсяващ завивките. smiley

❤ Когато с се разгорещите с половинката си и страстите включват шоколад, винаги имайте под ръка пакет мокри кърпички. Шоколадът е вкусен, но само за нас, хората, не за завивките.

❤ Препоръчително е да заложите на течен шоколад. За по-приятни усещания, можете да го затоплите съвсем леко предварително в купа с гореща вода.

❤ Когато слагате шоколад по вашата кожа (или тази на любимия), постарайте се той да не попада на друго място вътре в тялото, освен в устата.

❤ Шоколадовият секс може да бъде така приятен и за тези от нас, които са на диета - просто изберете черен шоколад с по-голям процент какао. И накарайте той да е по-активният в изяждането му от тялото ви.

❤ Ако сте почитатели на масажите - един шоколадов масаж би се отразил отпускащо и релаксиращо на сетивата ви.

❤ За любовната игра няма забранени или позволени десерти: със същото въображение можете да заложите на сметана, ягодов крем, ванилова заливка. Важното е да бъде приятно и възбуждащо и за двама ви.

А ако все пак се опасявате, че чистотата на спалното бельо ще пострада от вашите секс игри, просто се нахранете взаимно с няколко блокчета от любимия ви шоколад преди да се отдадете един на друг. Това със сигурност ще ви зареди с настроение и ще ви помогне да преживеете едно по-вълнуващо чувство, докато се любите.

Прочетете още:

Романтиката през очите на различните зодиите

Хубавите спомени са по-емоционално зареждащи от секса и шоколада

Да разпалим страстите

Глад за храна и глад за секс

Какво стимулира сексуалността

Из фантазиите на мъжа ми

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти