Коя страна в какво начинание е сексуален рекордьор

Секс по света и у нас
Снимка: netinfo

Всяка страна бива оприличавана с общоприети черти от характера на своя народ, а в това число влиза и сексуалното поведение, което е било проследено от няколко успоредни световни изследвания, за да се стигне до заключенията написани в следващите редове.

* Белгийците са най-доволни от сексуалния си живот, а най-тъжни в това начинание се оказват китайците. Третото място е за САЩ, а четвърти по сексуално щастие се нареждат хърватците.

* Най-късно загубват девствеността си индийките. Средната възраст, на която те осъществяват първия си сексуален контакт е 19.8 години, а американките правят секс за първи път на 16.9 години.

* Канадците и американците са най-големите фенове на видеозаснемането по време на интимни отношения.

* В съседска Гърция правят най-редовния секс (138 пъти в година), а на едно от последните места се нареждат японците, които осъществяват средно по 45 сексуални контакта годишно.

* При секса на работното място шампиони са южноафриканците, а в челната петица влиза и Сърбия.

* Турците сменят най-често сексуалните си партньори (14-15 за година), а в Индия техният брой е съвсем малък (трима в рамките на 365 дни).

* Вибраторът е най-употребяван в Тайван, а на второ място по покупка на тази секс играчка пък се подвизава Великобритания.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти