Мъжете искат секс в 7:54, жените - в 23:11

секс
Снимка: Thinkstock

Жените се оказват нощни птици, когато стане сума за предпочитано време за секс, докато мъжете са по-изкушени в ранните сутрешни часове, установи проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".

То било поръчано от сайта за секс играчки "Лавхъни" и обхванало 2,300 души.

От направено изследване проличало, че пиковете в либидото на мъжете и дамите се разминават с повече от 15 часа.

Въпреки напрегнатия ден в офиса и домакинската работа, която ги очаква след това, жените биват най-страстни между 23:00 и 02:00 ч. Представителите на силния пол пък са най-предразположени към секс сутринта в отрязъка между 06:00 и 09:00 ч.

При това разминаване в пиковете на страстта, не е изненадващо, че понякога двойките се чувстват неудовлетворени от своя сексуален живот.

От проучването става видно, че 86 на сто от жените и 63 на сто от мъжете са имали за партньор половинка, с която времето на страстта им се е разминава.

Едва 11 на сто от представителките на нежния пол доверили, че обичат сутрешния секс. А се оказало, че само 16 на сто от мъжете предпочитат да правят секс в нощните часове, преди заспиване.

10 странни неща, които могат да се случат с тялото ти след секс

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти