Кой не желае да практикува секс

Този път вината не е в мен
Снимка: Thinkstock

Вече не дамите се извиняват за нежеланието за интимност с умора, а представителите на силния пол, съобщава британският сайт "Dailymail.co.uk" в анкета, цитирана от българската информационна агенция "БГНЕС".

62 на сто от участвалите в допитването признават, че отхвърлят надеждите на партньорките си за повече сексуални преживявания, като 42% правят секс два пъти в седмицата, 10% - всеки ден, а една четвърт се отчитат един път месечно по този параграф.

Голяма британска фармацевтична компания решила да проведе изследването, след като нейните служители забелязали рязко покачване в търсенето на медикаменти за повишаване на мъжкото либидо. Така през януари тази година били интервюирани близо 2000 пълнолетни доброволци.

От получените данни се оказва, че най-честите оправдания на мъжете, за да откажат любовни преживявания са умората (45%), стрес в работата (39%), главоболие (32%), а 24% предпочитали телевизията пред ласките в леглото.

Но попитани да отговорят откровено защо не се отдават на интимност, 38% от мъжете коментират, че се чувстват неуверени във възможностите си, 35% "се радват" на ниско либидо, а 31% наистина са уморени след дългия работен ден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти