По брадичката и челото ще го познаете

По брадичката и челото ще го познаете
Снимка: Thinkstock

Ако сте се чудили по какво си личат мъжете, които имат склонност към полигамия, то австралийски изследователи дават интересно предложение.

Според тях мъжете с широка челюст, квадратна брадичка и изпъкнало чело са по-склонни към изневяра.

Наклонностите към изневяра си личи по формата на лицето. По нея жените могат да преценят дали те са верни на връзката си или очите им обичат да шарят.

Анализ на 200 души показва, че нежният пол просто не обръща внимание на чертите на партньора си, които много често издават изневяра.

А оказва се, че брадичката и челото са признак за сексуалния характер на мъжа и показват до колко той е моногамен.

Изследването доказва още, че жените избират алфа мъже, които по-често доминират във връзката. Външният им вид е признак за добри гени, което подсъзнателно кара жените да ги предпочитат за бащи на децата си.

От друга страна, дамите силно ги вълнува въпроса как да бъдат страстни и желани любовници.

Редица от представителките на нежния пол са намерили отговора – трябва да се притежава темперамент, интуиция и желание, трябва да желаеш и да умееш да го радваш в леглото.

В помощ на прохождащите майсторки Sex-news.ru споделя три съвета.

Първият съвет се отнася до любовната игра Тя трябва задължително да минава през чувствени докосвания, те ще се харесат на вашия партньор не по-малко отколкото на самите вас. Усвоете елементите от техниката на еротичния масаж и се постарайте да предадете чрез тях вашите емоции и желание, вашата страст и нежност.

Второ, заложете на повече спонтанност в живота ви. Да, любовта по график е удобно нещо, за нея можеш да се подготвиш, примерно да си вземеш душ. Но неочакваните прояви на вашата и неговата страст също е яко.

И накрая, бъдете различна с него, но без да стигате до крайности.

Редувайте нежност с инициативност, усвоявате с любимия нови пози. Това е като с яденето – едно и също меню омръзва, но ако се готви вкусно и разнообразно, той ще предпочита по-често семейната трапеза от някой шик ресторант.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти