Пролетни дрехи като цветя

Платена публикация

Пролетни дрехи като цветя
Снимка: netinfo

Мек облак от цветя обвива колекцията за сезон пролет-лято 2013 на "Marina Rinaldi", носеща името "Garden Chic".

Вдъхновението за новия сезон "цъфти" в ярка и жива цветова палитра, завършена от деликатни неутрални и свежи пастелни нюанси. Фокусираната селекция от изтънчени модели, напомняща на ботаническия свят със своите флорални щампи, повишава тази креативна визия на свежа красота и заразна "радост от живота".

Гамата от материали свети от луминисцентни тъкани, а дантелата играе водеща роля в подгъва на роклите, подплатите и при всички най-женствени костюми, a скъпоценният детайл на бижутата придава допълнителен бляскав вид.

Елегантният женствен силует подчертава извивките на тялото и деколтето. Плисетата, красивите воали и асиметрични модели оформят тялото.

Индивидуалните ежедневни костюми и зашеметяващи вечерни рокли допринасят за постигането на естествена елегантност на жената, носеща "Marina Rinaldi", която съчетава в гардероба си хладния чар на градски шик тоалети с изключително обаятелен вид.

За кампания на новата колекция, италианската марка "Marina Rinaldi" избра талантливия моден фотограф и режисьор с британски произход Шариф Хамза, който умее да съчетава в снимките си съвременност и романтизъм.

Представителките на новата кампания са американката Кандис Хъфин – съвременната чувствена икона, лице и тяло от колекцията на "Marina Rinaldi" за трета поредна година и английската нежна красавица Лора Катерал.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти