Обувката, любимият приятел на жената

Платена публикация

Обувката, любимият приятел на жената
Снимка: Walkmaxx

Казват, че всяка жена трябва да има в гардероба си поне по два чифта обувки на сезон: един за красота, и един - за удобство. Направете място за още един чифт, който да промени вашата походка!

Оказва се, че при хората, които чувстват болки в кръста, често се наблюдава неправилно натоварване при ходене. И за всичко това има вина и обувката.

Това налага изобретяването на специална подметка, насърчаваща естественото движение на крака, което води до 30% увеличение активността на мускулите на краката и седалището. Чувството е сякаш ходите по пясък, а ефектът е точно толкова полезен и лечебен.

Обувките Walkmaxx са вече голям хит в Германия и популярността им бързо расте. Други производители на спортни обувки вече прилагат също тяхната технология, защото тя е променила съдбата на над 4 млн. човека.

Специалната форма на обувките и прехвърлянето на теглото от ставите към мускулите силно увеличават активността на мускулите. В сравнение с обикновените обувки, тя се увеличава дори с 30%, като най-силно въздействие се оказва върху мускулите на седалището, бедрата и прасците.

Препоръчително е да носите обувките 4-5 часа дневно, най-много 6 часа. Тъй като обувките WalkMaxx симулират усещането от ходенето бос, което се препоръчва от ортопеди за лечение на краката, те са правилният избор за всички, страдащи от подобен проблем.

Само сега те могат да бъдат закупени с 30% отстъпка в най-актуалните цветове за сезона: светло бежово, шоколадово кафяво и класическо черно. Идеални за студените зимни дни, защото запазват топлината и краката ви винаги са сухи. Насладете се на една здравословна разходка, поръчайте своя чифт ТУК.

*Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти