Как да започнем кариера като модел?

Платена публикация

Как да започнем кариера като модел?
Снимка: netinfo

Ако хората, винаги са ви казвали, че трябва да станете модел и когато гледате снимки на модели по кориците на списанията и билбордовете един глас ви шепне в ухото „Това може да си ти“, сигурно си задавате въпроса, „Какво трябва да направя, за да стигна до тук?“. От къде трябва да започнете и какво трябва да направите, за да прекрачите прага на модния свят?

Професията, макар че изглежда елементарна, изисква усилия. За да започнете кариера като модел, първото и най-важно качество, което трябва да притежавате, е фотогеничност, красива фигура и привлекателно излъчване. Но дори и да притежавате тези качества, е много трудно да придобиете нужните практически умения като правилна походка, поведение при фотосесия и други. Нека не забравяме и подготовката на портфолио. Портфолиото на модела е много важно, тъй като то съдържа снимки и информация за минали участия. То е първото нещо, което всеки моден агент, дизайнер и агенция за модели ще погледне преди да прецени дали иска да работи с вас.

Сега има и по-лесен начин както да придобиете нужните умения, така и да спечелите създаване на професионално портфолио. Тази есен Sofia Ring Mall провежда своя втори конкурс за красота и модно ревю с кампанията „Стани модел“. В конкурса може да вземе участие всеки на възраст над 18 години, който в периода от 20 август до 28 септември се регистрира на сайта www.sofiaring.bg/models и качи две свои снимки - в близък план и в цял ръст.

Финалистите в конкурса ще бъдат определени чрез гласуване на сайта, което е отворено за всички потребители. От първите 100 кандидата събрали най-много гласове, жури ще опреди 30 участника, които ще преминат във втория кръг на надпреварата. Той ще се състои в серия семинари за модели, които ще включват практически занятия като поведение при фотосесия, дефиле и походка, коса, грим, излъчване и стайлинг.

Семинарите ще се проведат в Sofia Ring Mall от 28 септември до 22 октомври, когато журито ще определи най-добрите 20 модела. Те ще вземат участие в модно ревю, което ще се организира в мола през месец ноември. В ревюто ще участват световно известни модни марки представени в Sofia Ring Mall.

По време на модното ревю ще бъде обявен и победителят в конкурса „Стани модел“. Той ще получи за награда едногодишен договор с агенция за модели и подготовка на професионално портфолио (БУК).

Модното ревю ще се проведе в Sofia Ring Mall и всички желаещи ще могат да се насладят на събитието. Гласуването за първия кръг на надпреварата вече тече и ако гласувате сега за вашия фаворит ще участвате в томбола за 100 VIP покани за модното ревю и така ще станете един от официалните гости на гала вечерта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти