Екстракт от бреза при уроинфекции и бъбречнокаменна болест

Платена публикация

Екстракт от бреза при уроинфекции и бъбречнокаменна болест
Снимка: netinfo

България е район, в който бъбречнокаменната болест (уролитиаза) е често срещано заболяване. Статистиката показва, че ако за Европа процентът на страдащите от уролитиаза е 5%, то у нас стига до 10%, което се обяснява и с приема на вода.

Уроинфекциите също често съпътстват ежедневието ни, особено при жените.

Профилактиката е от изключителна важност при тези проблеми, като един от най-ефeктивните природни методи е приемът на екстракт от листа на бреза. Екстрактът от брезови листа притежава диуретично, противовъзпалително, антимикробно и урикозурично действие.

"Дио-Ренал", капсули, 500мг, е традиционен (български) продукт, в съвременна форма - капсули, което позволява важните и биологично активни вещества в екстракта от брезови листа да бъдат прецизно дозирани. "Дио-Ренал" спомага за промиване на пикочните пътища, ефективно отстраняване на камъни и камъкообразуващи вещества от организма и спиране развитието на бактерии. Повлиява благоприятно възпалителни заболявания на пикочно-половата система (цистит, уретрит, пиелонефрит).

Препаратът има широко установена употреба, с доказани многопосочни благоприятни ефекти върху функционалното състояние на бъбреците, както като полезна част от лечението, така и при  продължителна профилактика.

Допълнителна информация:

- "Дио-Ренал" е традиционна хранителна добавка от растителен произход, съдържаща стандартизиран сух екстракт от листа на бреза.

- Екстрактът от листа на бреза осигурява увеличаване количеството на урината при съответно погълнато количество течност, необходима при лечение.

- Растителният продукт е традиционен, като ефектът на увеличаване количеството на урината продължава до пречистване и избистряне на уринарния тракт. "Дио-Ренал" е един мощен регулатор в допълнителните състояния, съпътстващи едно лечение.

- Екстрактът от листа на бреза повлиява състоянието на уринарния тракт в случай на инфекция. Когато урината е в застой, е предпоставка за бактериално заразяване и образуване на камъни. При използване на "Дио-Ренал" се стимулира отделянето на вода в организма по естествен начин, без да дразни бъбреците и минералният метаболизъм остава в равновесие. Осъществява се промиване на пикочните пътища, ефективно отстраняване на камъни и спиране развитието на бактерии.

- Екстрактът от бреза се характеризира с ефект на безопасност и призната ефективност. Оказва многопосочни благоприятни ефекти върху функционалното състояние на пикочно- половата система. По тази причина е много подходящ и когато се налага продължителна профилактика при бъбречнокаменна болест, благодарение на отличната поносимост и безопасност.

Предлага се в аптеките на достъпна цена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти