Уверена и неотразима като истинска звезда

Уверена и неотразима като истинска звезда
Снимка: Getty/Guliver

Звездите винаги се стремят да покажат най-доброто от себе си на червения килим и се стараят да блеснат по всевъзможни начини. Ето няколко от техните тайни, които може да приложите в ежедневието си.

Влезте в настроение
Когато се гримирате, се съсредоточете основно върху това какво искате да внушите и как предпочитате да ви видят околните, а не да нанесете спиралата по възможно най-перфектния начин. Гримьорът на звездите Били Би споделя, че когато е подготвял клиентите си за червения килим в Кан, се е съсредоточил не върху това гримът да си пасне цветово с дрехите, а да изрази конкретно чувство и внушение. "Оставете се на вдъхновението да ви води!“, съветва Били.

Бъдете неотразими
Не пазете хубавите си рокли и обувки на висок ток за изключителни случаи, които ви се отварят веднъж в годината. Наслаждавайте се на дрехите си и намирайте по-често повод, за да се издокарате. Така ще се почувствате по-секси, по-женствени и желани. Представете си, че пътят до работа и обратно е застлан с червен килим и минете по него така, че всички погледи на въображаемите фотографи и почитатели да се насочат към вас. Или казано с две думи – старайте се всеки ден да сте неотразима и да се чувствате страхотно в собствената си кожа!

Поемете риск
Искате да си подстрижете косата от толкова време насам или да си купите къса лятна рокля с деколте, но все не се осмелявате. Крайно време е да го направите! На звездите също им се налага да експериментират с визия и дрехи и къде по-добре да покажат новия си вид, ако не на червения килим? Те поемат риска да бъдат харесани или оплюти от хиляди, а често и милиони хора. В крайна сметка обаче, без риск не може да има и успех.

Бъдете уверени в себе си
Ако вие не се мислите за привлекателна, няма как другите да ви виждат като такава. Вътрешната увереност е най-важна, като разбира се, никой не казва да демонстрирате излишно завишено самочувствие.
"Трябва да останете верни на себе си и да изразите същността си“, съветва Били Би. “Само така ще може да изградите увереност и самочувствие.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти