Трикове за бърза и стилна парти визия

Трикове за бърза и стилна парти визия
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Декември е пренаситен с празници и със сигурност сте затрупани от покани за купони и гостуване при приятели. Няма как да не помислите и за добрия си външен вид и по-точно за вашата парти визия.

Всяка жена държи да изглежда добре и да събере всички погледи и въздишки на партито. Но как да постигне ефектът "Уау", когато времето ни притиска и не разполагаме с няколко часа за подготовка.

Коса
Ако ще ходите на коледното парти на фирмата, ви препоръчваме да си запазите предварително час за фризьор. Ако нямате възможност за това, може да си направите чудесна прическа и сами вкъщи. Пресата и машата идват на помощ в екстремните моменти.

Може да изправите добре косата си и да я хванете на висока конска опашка. Тази прическа е изключително елементарна за изпълнение, но изглежда много добре, освен това ви осигурява удобство. Единственото условие е да срешете добре косата и да я пригладите хубаво. Не трябва да се забелязват "вълнички" по главата ви, нито пък да се подават непослушни кичури.

Ако косата ви е дълга, може да навиете падащите коси на букли, независимо дали е пусната свободно или е хваната в опашка. Така ще сте красиви и стилни. Имайте предвид, че този сезон са модерни небрежните прически, а не сложните и щедро напръскани с лак или намазани с вакса скулптури от коса.

Лице
Фон дьо тенът е задължителен през зимата. Той ще предпази кожата ви от студения вятър и неприятните климатични условия. Не прекалявайте с количеството, за да не ви се стичат вадички фон дьо тен и руж към края на вечерта, когато сте прекалили с танците. Дамите, които се радват на кристално чиста и гладка кожа, могат да се ограничат само с блясък от перли на бузите.

Очи и устни
Ако имате повече време за гримиране, използвайте го да изрисувате очите си. Издължената очна линия ще предаде невероятно излъчване на погледа ви, но трябва да сте много спокойни и съсредоточени, когато я поставяте, за да не съсипете пейзажа. Първо използвайте черен молив, за да набележите колко ще е дебела и дълга линията на клепачите, тъй като моливът е по-мек и лесен за коригиране, отколкото тушът.

Сенките нека са в лек, блестящ нюанс, без да са прекалено ярки и натрапващи. Може да пробвате и с изкуствени мигли, но се замислете дали ви се рискува да се разлепят по средата на партито и да развалят визията ви.

Ако нямате достатъчно време за гримиране на очите, поставете само издължаваща спирала на клепачите, а на устните сложете ярко червило в подходящ за вашата кожа цвят. Така може да сте сигурни, че ще изглеждате зашеметително.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти