Терапия с арганово масло за невероятна коса

Новите продукти на "Ейвън" с арганово масло
Снимка: Avon

Аргановото масло крие тайната на красивата коса на мароканките. То се прави от растението арган и ние не веднъж сме ви писали за уникалнуте му свойства.

Аргановото масло става все по-популярно и по нашите географски ширини, като козметичните салони предлагат разнообразни възстанобвяващи и подхранващи косата  процедури.

Вече не е нужно да си запазвате специално час при фризьор и да ходите до салона, за да получите качествена терапия с арганово масло.

"Ейвън“ предлага своите нови продукти от серията "Advance Techniques" обогатени с мароканско арганово масло и предназначени специално да продадат страхотен блясък и невероятна мекота на косата.

Един от коафьорите на "Ейвън" - Антъни Бароу, дава няколко специални съвета как да се използва по възможно най-ефективния начин маслото от арган.

"Смеси капки от терапията с мароканско арганово масло с твоя любим стилизиращ продукт за коса за още мекота на косъма.

Терапията за коса с мароканско арганово масло "Advance Techniques" е подходяща за всеки тип коса и стил, като придава страхотен блясък и мекота.

За по-къси коси – смесете мароканското арганово масло Advance Techniques с вашия стилизант за плътност – така косата ви ще бъде по-жива, мека и ще се разресва лесно. Маслото е много подхранващо и леко, затова няма да тежи на косата ви.

Освен възстановяване маслото подхранва косата, като така й помага да разкрие пълния блясък на цвета.

Терапията без отмиване с мароканско арганово масло наистина е прекрасен продукт – тя не само подхранва косата с арганово масло и витамин Е, но и оставя усещане за изключителна копринена мекота и страхотна живост."

Към новите си продукти, "Ейвън" прибавят и аромата на певицата Фърги "Viva". Това е един парфюм, който цели да изрази сексапил, женственост, увереност и свобода – отличителните черти на самата Фърги.

 

Всеки, който усети парфюма, веднага ще разбере, че в него има и нотки от мъжките аромати, което именно придава на "Viva" невероятна уникалност и индивидуалност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти