Отличниците на 2011

Фокусът на рекламната кампания са лицата на жени от различни етноси. Кожата им показва предимствата на най-иновационния коректор Visionnaire
Снимка: Lancome

Кристина Гочева

Когато експертите от лабораториите на "Ланком" (Lancome) теглят чертата, по всичко личи, че добре са се представили през изминалата година.

Супер серумите Genifique и Visionnaire са сред най-продаваните и награждавани козметични продукти. Последното признание, получено от марката е избирането на Visionnaire за продукт на 2011 година в категорията "Селективни продукти за грижа за кожата" от десетото издание на WWD Beauty Inc. Awards.

Ако все някога ви е минавало през ума, защо козметиката на селективните марки е скъпа - отговорът е прост. Няма жена, която да не иска да съхрани младостта и красотата в бъдеще време.

Най-добрите имена в бранша инвестират в години изследвания, революционни технологии, скъпи съставки и патентовани открития, за да отговорят на нуждите на съвременната жена. С годините между името на компанията, предлаганото качество и доверието, което то буди у дамите се появява знак за равенство, след който цифрата няма само математически израз.

Сложните формули, непознатите абревиетури и нови субстанции не казват много на жените, но когато бръчките видимо намалеят, пигментните и капилярни неравномерности на тена изчезнат, а порите се свият и станат незабележими, тогава всяка жена научава точната цена. Въпросът вече не е дали кожата издава възрастта, а дали отразява начина, по който се чувства жената.

Отговорите за бъдещето често се крият в миналото. "Ланком" откриват елементарната истина, връщайки се назад към природата и естествените процеси, които растителният свят използва, за да се самовъзстановява. Когато растенията са под заплаха, те синтезират жасмонова киселина - "сигнална молекула", която отключва процеса на възстановяване и защита.

Формулата на Genifique - активатор на младостта, допълва действието на Visionnaire и е първият концентрат, който реактивира гените на младостта, стимулирщи производството на протеини, характерни за младата кожа.

Променливата величина на женската природа винаги ще бъде категорична в едно - желанието да изглежда красива, независимо от възрастта.

Този материал е специално написан за Edna.bg от Кристина Гочева.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти