Нов моден тренд: Палми и коктейли

Нов моден тренд: Палми и коктейли
Снимка: netinfo

Поддържаните и лакирани нокти са последното парче от пъзела, който завършва перфектния вид на всяка дама.

Независимо дали се радвате на слънчевите лъчи на плажа, или пиете коктейл в някой клуб, маникюрът ви винаги се забелязва.

В унисон с лятото, актуални са свежите нюанси – розово, морско синьо, жълто. Тази година най-предпочитани сред дамите са изкрящите и неонови цветове.

Декорациите се срещат по-рядко.

Дамите залагат на красиво лакиран маникюр с един или максимум два нарисувани нокътя.

Но за тези, които са привърженици на рисунките, в декорацията този сезон се залага на морските елементи, като палми, риби, морско дъно, цветя, дори красиви чаши с коктейли.

Бялото и черното никога не излизат от мода.

За дамите, които преследват естествената и непретруфена визия, специалистите предлагат нокти във формата пайп с елегантен френски маникюр.

Относно формата, това лято хит са облите нокти.

По-смелите дами избират дългите, остри нокти, но не трябва да пренебрегваме и традиционната квадратна форма, защото тя винаги е актуална.

Дългите нокти все по-често отстъпват място на късите, въпреки че според професионалисти дамите, които са поддържали по-дълъг маникюр, трудно се разделят с него.

През последните години повечето жени прибягват до изкуствено удължаване на нокътя, чрез гел лак или акрил. За да поддържате маникюра си красив през лятото, специалистите препоръчват да следите как расте вашият нокът.

При изграждане с гел, маникюристите съветват първата поддръжка да се направи най-късно 20 дни след изграждането. В никакъв случай не махайте гел лака си сами, защото може да повредите плочката на нокътя.

И полезен съвет за всички дами, независимо какъв маникюр си правите, не забравяйте да слагате заздравител на ноктите. Той предпазва плочката от пожълтяване, особено, когато се лакирате с тъмни цветове, като червено, черно, кафяво.

Автор: Венелина Стоянова

Още по темата:

Летен весел маникюр
Нокти в лятно настроение
Съвети за перфектния маникюр
Как да си направим маникюр с фолио

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти