Какъв беше маникюрът през 2011-та

През октомври тази година Дита Фон Тийз представи своя марка парфюм в Берлин
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нека изпратим изминалата година с поредната равносметка, която припомня как изглеждаха едни от най-запомнящите се маникюри на няколко изявени жени от съвременния шоубизнес.

В коя гама съм
Този изглед на ноктите предизвика бум отвъд океана сред редица знаменитости. Идеята му се състои в това, че започвате да нанасяте различен тон на един и същи цвят върху ноктите си. Така например, ако украсите кутрето си с най-бледия нюанс на червеното, то стигайки до палеца неговата наситеност трябва да е далеч по-ярка. Пробвайте и ще видите колко ефектно стои.

Всичко е наопаки
Това е нещо като обърната версия на класическия френски маникюр, което значи, че бялата част не е в края на нокътя, а в неговото начало. Първите, които се появиха на публични места с такъв тип декорирани пръсти бяха певицата Фърги и кралицата на бурлеската Дита Фон Тийз.

Картинката е пълна
Певицата Кейти Пери показа, че ноктите й без проблем могат да се превърнат в своеобразно пано за всякакви миниатюрни образи и пейзажи, между които видяхме ликовете на Смърфовете и този на настоящия президент на САЩ Барак Обама.

Луд на шарено се радва
Тук концепцията е повече от ясна - нека всеки нокът бъде лакиран в различен цвят. Сред последователите на тази тенденция са певиците Джеси Джей и Риана.

Нокти с остър връх
Така нареченият стилет маникюр е любим на Лейди Гага и Риана. Формата му наподобява нокти на кръвожаден звяр, но какво ли не правят популярните личности в името на провокативния външен вид. Само гледайте да не ги разгневите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти