Да си поговорим за червения маникюр

Да си поговорим за червения маникюр
Снимка: Getty/Guliver

След като вече стана ясно, че този сезон ще са модерни ярките цветове, независимо дали става въпрос за дрехи, аксесоари или грим, не подминавайте и маникюра си!

Няма да сбъркате, ако се доверите на неостаряващата класика – червеното.

Само че става въпрос не за керемиденото или тъмното червено, а за яркото, това, което е с цвят на захаросана ябълка.

Това, което трябва да знаете за червения лак е, че ако го нанасяте сами, трябва да сте много прецизни. Всяко мацване с четчицата встрани ще се вижда сигнално ярко. Затова си освободете час за подготовка на перфектния ви маникюр, действайте бавно и спокойно и се постарайте да не размажете лака след лакирането.

Ако сте блондинка, може да подберете червено с розови примеси, а ако сте чернокоса нищо не ви пречи да се спрете на лилавите оттенъци.

Друго, което може да вземете под внимание, е дължината на нокътя. Ако маникюрът ви е къс, нищо не ви пречи смело да го лакирате с ярко червено. Но ако ноктите ви са дълги, по-добре се спрете на малко по-бледи цветове или просто сложете само един пласт лак.

Какъвто и цвят да предпочетете, не забравяте върху него да поставите топ лак! Тъй като той е безцветен, изчакайте червеният да изсъхне добре, защото иначе рискувате да оцветите четчицата на топ лака и на повторно нанасяне върху друг цвят ще забележите проблема от това.

Не забравяйте, че ако маникюрът ви е в червено, никак не е препоръчително педикюрът ви да е в друг цвят. Ако нямате време да лакирате и ноктите на краката, просто обуйте затворени обувки. В останалите случай ще се убедите колко може да се отрази добре на настроението ви червения педикюр и маникюр.

Може да разгледате тенденциите в маникюра на някои холивудски дами в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти