Завръщането на чорапогащника

Завръщането на чорапогащника
Снимка: Thinkstock

Много жени избягват да експериментират с цветовете и щампите, когато става дума за дамски чорапи или чорапогащници, като в избора си на финия клин залагат предимно на традиционния телесен или черен цвят.

Модните критици обаче съветват, че при правилен подбор на елементите от облеклото, чорапогащниците могат да бъдат доста по-разнообразни, интересни и дори забавни. Така че смело можем да ги комбинираме с любимия ни есенен шлифер, дамска чанта, боти, пола или плътни къси панталони.

Ето и кои са основните акценти при чорапогащниците през предстоящия моден сезон:

Флорални мотиви

Цветя и цветове - пъстра феерия от флорални елементи разцъфват върху бедрата ни. Това определено е модна тенденция, която е особено актуална за предстоящия есенен сезон. Ако залагате на такъв принт, задължително наблегнете на по-изчистената визия на другите аксесоари - нека по възможност са едноцветни и в тъмната гама.

Животински принт

Хищникът обгръща бедрата ни и закачливо насочва визията ни към една провокация - закачка с модните клишета. Това смело модно решение е за авантюристични момичета, които знаят какво искат и как да го получат. В случай, че заложите на такава палава шарка на чорапогащника си, задължително комбинирайте с висок ток и по-пастелни дрехи.

Палави точки

Точките стоят прекрасно на всяка една дреха, включително и чорапогащник. Интересен и любопитен акцент във визията, а и безспорно - един от най-актуалните за предстоящата есен.

Изискана дантела

От този моден писък лъха елегантност, сексапил, мистичност и вълнуващо очарование. Всички дантелени материи са изключително подходящи за есента - за гардероба на романтичната, стилна и вдъхновяваща дама.

Графични елементи

Модерен акцент през тази есен ще са графичните изображения върху чорапогащника - препратка към модернистично и нестандартно излъчване. Този актуален принт е подходящ за жени с младежки дух, които не се притесняват да експериментират с облеклото си.

Запасете добре гардероба си поне с 2-3 чорапогащника, пригответе любимите си поли на дневен ред и бъдете готови да преоткриете изтънчеността на финия клин от ликра. И не забравяйте, че една дама с пола и чорапогащник винаги е сексапилна в очите на противоположния пол.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти