Забравете за червеното, на мода е лилавото бельо

Моделите бельо на Виктория Сикрет са чудесен избор за подарък
Снимка: ЕПА/БГНЕС

През тази година най-популярният подарък, който мъжете купуват на своите половинки за Коледа, е бельо с лилав цвят, откриха британски специалисти.

Тенденцията е интересна, особено като се вземе под внимание, че червеният цвят е смятан за най-предпочитания и доминираше през последните години в предпочитанията на клиентите. Но този път продаденото лилаво бельо достигна цели 54%, докато червените комплекти изостават.

Според психолозите, тази тенденция свидетелства за настроенията и чертите на характера на хората, избиращи един или друг цвят. Червеният традиционно е предпочитан от активните дами и господа. Те са уверени и не се страхуват от риска, открити и обичащи да бъдат първи във всичко.

Червеният цвят символизира повишена сексуална активност. Но бъдете внимателни тези хора могат да бъдат и агресивни.

Любителите на лилавия цвят обичат стабилността и безопасността. Това не означава, че не са активни, но обичат предварително да премислят и претеглят всички "за" и "против".

Според авторите на проучването, промяната в предпочитанията на клиентите може да бъде свързана и с икономическата криза, последиците от която навярно са проникнали и в спалнята

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти