Стилна визия с бели маратонки

Стилна визия с бели маратонки
Снимка: Thinkstock

"С бели маратонки и изтъркани джинси" - помните ли този емблематичен куплет от песен на Мая Бежанска? Но сега няма да си говорим за джинси, а ще се концентрираме върху маратонките.

Днес ще ви дадем 3 чудесни идеи как да съчетаете спортни обувки с по-елегантно облекло, така както са го направили модните експерти на американското списание "Мери Клер" (Marie Claire) - само с 4 продукта.

Първият моден стилно-спортен сет се състои от класически дънки с прав крачол (3), бяла сатенена риза (1) - изчистена като дизайн и от шлифер в актуалния "nude" цвят (2), колебаещ се между бежовото и телесното. 

Съчетано със спортна обувка (4), това модно решение ще подчертае женствеността, но ще акцентира и върху практичността и удобството, на което залага жената.

Вторият сет нетрадиционно комбинира фина рокля по тялото (2) и маратонки (4). Точно така, а в допълнение предлага и връхна дреха - вълнено палто с широка кройка в сиво (3), както и колие в златно (1) - за акцент.

Този вариант изглежда необичайно, но облечен от жена с характер и собствено модно излъчване, би могъл да бъде превърнат в един чудесен практически пример, че всъщност роклята и маратонките могат "да бъдат приятели".

Третият сет залага на изчистена визия с лек рок нюанс. Той съчетава черен панталон с висока талия и стеснен крачол (3) с бял вълнен пуловер (2) в комбинация с кожено яке в черно (1).

Комбинацията перфектно се допълва от спортен завършек в лицето на маратонките и е подходяща за всяка жена, която в студените дни иска да се облече топло, но в същото време да подчертае сексапила си.

Бъдете смели и не се страхувайте да носите повече спортни обувки в ежедневието си, макар и токчетата да изглеждат незаменими. Все пак удобството е преди всичко, а модното разнообразие - задължително.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти