Списание "ELLE" със специален брой, посветен на денима

Корицата на септемврийския брой на сп."ELLE"
Снимка: сп. ELLE

Едно от най-чаровните телевизионни лица – Нели Атанасова, за която спокойно може да се твърди, че е и жената с най-съвършено тяло в България, е новата корица на ELLE.

Списание номер едно в света на модата излиза със специален брой, посветен на денима. Освен чара и красотата на Нели причина тя да бъде на корица на ELLE, е мечтата й за сватба по дънки.

Дали актьорът Александър Сано, по-известен като Среброто, ще я осъществи – ще научите от страниците на списанието. И още: за романтичните моменти между двамата, за техните планове и за всекидневието с 3-годишната им дъщеря Ава и тийнейджъра Иво (син на Нели от Иво Карамански).

Неразказвани досега истории с дънки ще разберете от тв водещата Мира Добрева, бившата Супербианка, сега просто Бианка, топмодела Станимира Колева, актьора от Народния театър Калин Яворов, депутата Петър Курумбашев и Наско от Б.Т.Р.

Екипът на ELLE представя още най-популярните дънки, с които се е появявала Мадона, разкрива защо бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е във фабрика за дънки, както и много любопитни факти за денима, актуални дънкови идеи за стайлинга и интериора.

Друг акцент от септемврийския брой на ELLE е разследването на изневярата. Редакторите анализират най-новите теории, според които пенисът на мъжа расте, когато той лъже и изневерява. Кое още го издава – прочетете препоръките на психолози и детективи в новия брой на ELLE!

От страниците му ще разберете още как да увеличите ръста си без операция, кои са най-ефикасните грижи за коса, защо редовната мастурбация е полезна за сексуалните отношения с партньора, кои са най-атрактивните мини-хотели по света, защо маймунките и прасенцата стават все по-предпочитани за домашни любимци и още интересни истории и новини!

Септемврийският брой на ELLE излиза на 21 август.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти