Плажните аксесоари за секси визия

Плажните аксесоари за секси визия
Снимка: Thinkstock

Без значение дали отивате на плаж със семейството си или просто смятате да се насладите на коктейл край басейна, използвайте тези аксесоари, които ще ви помогнат да изглеждате секси.

Шапката за слънце, независимо дали е изработена от памук, лен или слама е най-знаковият елемент за секси визията ви. Широкополата шапка, допълваща банския ви тоалет, ви предпазва и от жарките слънчевите лъчи.  Добре е все пак да предвидите шнурове за връзване или ластик, които ще ви помогнат да задържите този аксесоар върху главата си, независимо от морския бриз.

Ако планирате да сърфирате на плажа или да карате водно колело, тогава определено трябва да имате забрадка, лента за коса или ефирен шал. Най-удобно е да завържете небрежен кок в задната част на главата с цветно шалче, а красивата еластична лента за коса може ще ви направи да изглеждате наистина секси.

Слънчевите очила са един от най-важните модни аксесоари, който със сигурност трябва да притежавате! Дали ще ги носите за защита на очите от вятъра или слънцето, или ще ги използвате, за да изглеждате стилно, слънчевите очила са неизбежни.

Лекият шал парео се наложи като властелин в плажната мода. Едноцветен или с печатен принт той е много полезен аксесоар, тъй като може да се носи вързан над торса, под пояса или увит като рокля. Парео може да превърне дори най-обикновения бански костюм в стилен тоалет.

Кораловите бижута са на точното си място на плажа. Масивните гривни и колиета от корали или полускъпоценни камъни се вписват идеално с банския костюм. Тези бижута се предлагат в голямо разнообразие от цветове и форми,  от които можете да избирате. Това модно допълнение със сигурност ще ви накара да изглеждате стилно и секси на плажа.

Ярката плажна чанта е красив и практичен аксесоар, който може да се използва, за да събере всички тези малки неща, без които не може да отидете на брега - бутилка с вода, слънцезащитно олио, хавлия и много други съществените неща.

Джапанките са не само удобни, но също така ще добавят едно докосване на лекота и сексапил за вашата лятна визия. Плюс това, те са много практични, защото лесно може да изтърсите пясъка от тях.

Има и други плажни аксесоари, които могат да направят всяка Edna жена да изглежда секси? А кои са вашите?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти