Очарование и разочарование на червения килим в "Метрополитан"

Кой какво облече
Снимка: Getty/Guliver

В музея на изкуствата “Метрополитан“ бе открита нова изложба - "Скиапарели и Прада: невъзможни разговори“. Тя е посветена на паралела в творчеството на дизайнерите Елза Скиапарели и Миуча Прада.

Откриването на събитието бе уважено от цяла плеяда холивудски знаменитости. Те се разходиха по червения килим и демонстрираха добър моден вкус или тотална липса на такъв.

Според някои сред разочарованията се нареди и Бионсе.Прозрачната й рокля може би бе прекалено смела, особено като се има предвид, че певицата роди преди няколко месеца. Краят на роклята й се влачеше метър и половина след нея. Под прозрачната материя певицата бе с костюм в телесен цвят, който обаче отдалече биеше на очи и стоеше изкуствено. Самата Бионсе сякаш се притесняваше от роклята си и постоянно държеше дланите на таза си, може би в желание да го скрие.

Друго разочарование беше Кристен Стюарт, която бе избрала рокля на "Balenciaga“ в противоречащи си цветове и неподходяща материя. Обувките й също бяха озадачаващи, но поне актрисата успя да издържи през цялата вечер на висок ток и не се преобу в кецове, както има навика да прави.

Певицата Флорънс Уелш също не очарова модните критици с роклята си на пластове, приличаща на няколко абажура, наредени един върху друг, но тя е известна с ексцентричния си вкус.

Скарлет Йохансон, Кандис Суонпол, Роуз Хънтингтън-Уайтли и Гуинет Полтроу от своя страна впечатлиха всички с красива и стилна визия.

Гуинет бе заложила на късата рокля, високите токчета, силния грим и ярките аксесоари.

Повече снимки може да видите в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти