Кралица Елизабет в кожени дрехи?

Дали тя обаче би се съгласила на подобна провокация
Снимка: Getty/Guliver

57-годишната италианска дизайнерка Донатела Версаче споделя, че с удоволствие би направила кожен тоалет за 86-годишната британска кралица Елизабет II.

"Ако мога да избера кого да облека, то със сигурност ще посоча точно тази кралска особа. Тя има безупречен моден усет, но за мен би било по-интересно да променя имиджа й с нещо, което никога досега не е носила като черна кожа например", разказва бляновете си моделиерката.

Донатела оглави фамилната модна империя "Версаче" ("Versace") през 1997 г., след като брат й Джани беше застрелян пред имението си в Маями от психично болен мъж. Днес нейното състояние се оценява на 800 млн. долара.

"Модата е оръжие, което можеш да използваш, когато имаш нужда от него. Хората ме мислят за студен и дистанциран човек, но когато ме опознаят виждат, че са сбъркали в преценката си. След смъртта на моя брат Джани, ми бе много трудно да поема неговия пост, защото за всички нас той бе геният, а през годините аз стоях отстрани като някакъв незначителен аксесоар, прикрепен към него. Никой не вярваше, че ще успея в модата", коментира в края на май личните си преживявания Донатела пред студенти в Оксфордския университет.

Но да се върнем на кралица Елизабет II, за да припомним, че на 4 юни пред Бъкингамския дворец ще се проведе впечатляващ концерт, който е част от честванията за 60-годишния диамантен юбилей, откакто най-височайшата британска благородничка е на трона. В музикалното шоу гласове ще извисят Сър Пол Маккартни, Елтън Джон, Шърли Беси, Стиви Уондър, Роби Уилямс, Кайли Миноуг и др.

* Вижте невероятните тоалети на кралица Елизабет II в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти