Йоко Оно със своя линия бельо за мъже

Йоко Оно
Снимка: Getty/Guliver

Йоко Оно – вдовицата на легендарния Джон Ленън, може и да има своите заслуги и добри постижения като художник и артист, но като моден дизайнер определено талантът ѝ е под съмнение.

79-годишната Оно реши да реализира своя колекция мъжко бельо. Линията излиза под шапката на американската модна марка "Opening Ceremony " и бе показана на официално ревю тази седмица.

Колекцията се казва "Fashions For Men 1969-2012" и определено прави впечатление с ексцентричността и нефункционалността на моделите.

Освен странните и дълбоко изрязани слипове (вижте тук), Йоко предлага на мъжете и нещо като мъжки сутиен (вижте тук и тук). Отделно са мрежестите блузи в ярки цветове (тук) и комплектите от две части (тук).

Логото на марката представлява изобразени с една линия задни части (вижте тук). 

Относно своите творения, Оно споделя, че е създала първите скици в далечната 1969 г., преди сватбата си с Джон Ленън.

"Бях вдъхновена да създам "Fashions For Men" от това колко добре изглеждаше в бельото моят мъж. Когато направих първите дрехи, реших, че ще е жалко, ако не направя още, които да подчертават тялото му.

Затова направих серия от различни артикули и му ги поднесох като подарък преди сватбата ни. Може да си представите само колко се зарадва той и как се влюби в мен дори повече."

Това, че Джон Ленън наистина е обичал Йоко Оно не бихме поставили под съмнение, но определено би било трудно да си представим легендарния певец и композитор облечен с някои от творенията на Оно.

Всички артикули от колекцията "Fashions For Men 1969-2012" вече са достъпни за покупка в сайта на Opening Ceremony, а цените варират от 75 до 750 долара.

Предстои да се разбере дали ще има наистина интерес към тях и дали бизнес стратегията и дизайнерският нюх на Йоко Оно ще бъдат успешни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти