Голотата вече не е на мода

Джоли с дълга до земята рокля в сребристо сиво на  гала церемонията Кино за Мир (Cinema For Peace)
Снимка: Getty/Guliver

Лилия Огнянова

Може би повечето от вас ще се учудят като разберат, че на мода вече не са пищните деколтета и смелото демонстриране на гола плът, а точно обратното.

Модните икони Виктория Бекъм, Кейт Мидълтън и Анджелина Джоли без притеснение покриха гърдите и ръцете си, като единственото, което оставиха на показ, бяха краката си.

С всяка своя нова колекция рокля, Виктория все по-твърдо акцентира върху изчистената, класическа визия на жената, облечена в строга, но красива кройка и демонстрираща единствено елегантност и прикрит сексапил.

Кейт Мидълтън се наложи като модна икона именно със своя изчистен стил на обличане, който включва едноцветни рокли и костюми в класически кройки.

Анджелина Джоли също се довери на този стил и единственото, което си позволи да разголи беше крака си.

Все по-често на червения килим се наблюдават красиви дълги рокли, които скриват деколтето, раменете и краката.
Кийра Найтли, Камерън Диаз, Джесика Алба, Кейт Бланшет, Хилари Суонк, Емили Блънт и Кейт Хъдсън демонстрираха подчертан вкус точно към такива рокли и може да се каже, че това, че са демонстрирали по-малко плът, не ги е направила по-малко сексапилни.

Изводът от всичко това е само един – дълбоките деколтета и минижупа вече са извън мода. Има и други начини една жена да разкрие сексапила и красотата си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти