Дрехи за разкош

Марката има около 100 магазина по света
Снимка: Getty/Guliver

Италианското дуо Стефано Габана и Доменико Долче (по-известни като основатели на модния бранд "Долче & Габана" ("Dolce & Gabbana")) ще лансират линия с детски дрехи за първи път в 27-годишната история на марката.

Колекцията ще включва гама от облекла, предназначени от новородени до 10-годишни малчугани, и ще бъде пусната на пазара следващия месец.

От компанията допълниха, че основният силует на дрехите ще преследва стилната линия, но същевременно няма да бяга от практичността.

"Не съм запознат със света на децата, но братът на Доменико има три хлапета между две и шест години. Щастлив съм, че нашата марка продължава да намира нови хоризонти, за да не спира своето развитие", сподели Стефано Габана.

Дрехите за най-малките ще включват всекидневна линия, бански костюми, аксесоари и обувки.

"Допитахме се до много майки, за да разберем кои кройки са най-функционални за подрастващите и да ги приложим в бъдещите ни модели", разказа Доменико Долче.

* Компанията "Долче & Габана" е основана през 1985 г., а днес се оценява на близо 600 млн. евро. В нея работят над 3000 души. Брандът има две основни линии – "Dolce & Gabbana" и "D & G". В първата влизат по-луксозен клас дрехи и аксесоари, а втората включва по-небрежни и младежки облекла.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти